Hjem - Lions Haderslev

Vi hjælper

Lions Haderslevs medlemmer arbejder frivilligt for at indsamle midler til humanitær hjælp, som vi uddeler til projekter lokalt, nationalt og internationalt.
Lions medlemmerne betaler via deres kontingent selv al administration, så alt overskud ved en aktivitet går ubeskåret til hjælp.

Vi er en stor tak skyldig til alle vore sponsorer og støtter omkring vores årlige julelotteri.
Desværre må vi som følge af Corona pandemien aflyse dette lotteri i år, men vi håber på at kunne vende tilbage i 2021 med fornyet styrke.

Den19. november 2020 var der premiere på et koncept for videosamtaler mellem
beboere og pårørende på 3 plejecentre i Haderslev kommune. Konceptet er udviklet af Lions Haderslev i samarbejde med Plejecenter Hiort Lorenzen, Sillerup Plejekollegium S/I og Sommersted Plejehjem. Lions Haderslev har indkøbt tablets, tryksager m.v. Se foto

Vores Vinfestival 2020 led desværre også den skæbne af blive aflyst.
Men allerede nu har vi i samarbejde med vore trofaste udstillere fastsat
Lions Vinfestival 2021 til den 6. marts 2021 klokken 13:00 i Fuglsang Loungen,
Haderslev Idrætscenter