Hjem - Lions Haderslev

Lokalt arbejde

Lions Haderslev arbejder lokalt

Vi indsamler penge til en række velgørende formål i lokalområdet.
Som eksempler kan nævnes:

Ferieboliger på Årø
Lions Haderslev tjener - sammen med en række andre sønderjyske klubber  - en del midler til at drive og vedligeholde tre ferieboliger på Årø. Se mere her på siden under "Årø huse".

Lions Ø og Lions roser
I Dampaken ved mindesmærket blev der anlagt et flot bed med "Lions" roser, og ved Møllestrømmen blev der anlagt en Ø med bænk og bord som byens borgere og besøgende kan nyde

"Løvebussen"
En handicapvenlig bus benyttes nu aF sillerup Plejekollegie og har i mange år kørt rundt med glade beboere

Rejselegater
klubben uddeler rejselegater til unge mennesker fra Haderslev og opland.

Hospice Sønderjylland
Lions Haderslev donerede i året 2005/2006 et flygel - til ca. 80.000 kr. - til Hospice Sønderjyllland der er beliggende på Ribe Landevej i Haderslev. Flygelet pryder aulaen og bruges flittigt at huset til forskellige aktiviteter og arrangementer.

Diverse
Klubben har også doneret midler til Enliges Jul, Klosterbo, "Narko ud af byen", "Goti", Øsby Plejecenter, Demens Cafeen, Efterværn, Lions Ø, Nødbehandlerbilen i Fjelstrup, Natteravnene. Tur med Pensionister på turbåden Helene og meget meget mere....